Üdvözöljük Önt Thaiföldön Phuket gyönyörű szigetén a Nin Apartments nevében!

 

Nin Apartments — a legjobb érték, amit a pénzéért kaphat

Karon Beach központjában, mindössze 50 méterre a tengerparttól, boltokkal, éttermekkel, és szórakozási lehetőségekkel körülvéve, a Nin Apartments tökéletes tengerparti szállás, nyugati stílusban felszerelt szobáival. Szobáink tiszták, csendesek és tágasak. Ingyenes internet és parkolási lehetőség.

Amennyiben nálunk száll meg nem lesz szüksége Taxira vagy bármilyen transzferre a tengerpartra hiszen közvetlenül a tengerparti sétányon található a vendégház, ahonnét minden elérhető gyalog is!

Thaiföld a mosoly országa

Az emberek, kultúra, természet, éghajlat, tenger és strandok, rengeteg kikapcsolódási és szórakozási lehetőség, az egzotikus ételek, a végeláthatatlan strandok és a színes éjszakai élet teszi Thaiföldet egyedi uticéllá.

Phuket — az Andamán tenger gyöngyszeme

Thaiföld legnagyobb szigete gyönyörű öblökkel és strandokkal, ahol nappal lehet strandolni, búvárkodni vagy csak feküdni a napon, este pedig rengeteg vásárlási és étkezési lehetőség várja a kedves vendégeket, nem beszélve az elképesztő éjszakai életről.

Karon — Ázsia egyik legszebb strandja

Gyönyörűen karbantartott aranyszínű homok több mint 3 kilométer hosszan a strandon, kristálytiszta víz, ahol élvezheti a csodálatos időt. Tökéletes találkozópontja a helyi embereknek és a turizmusnak, de nem olyan zsúfolt és zajos mint Patong. Rengeteg vizisport, étterem, boltok és bárok valamint elérhető közelségben Patong és Phuket város.

 
Flag Counter